U dogovoru sa našim gostima organizujemo izlete na slijedeće destinacije:

BLAGAJ

Blagaj je smješten na izvoru rijeke Bune. Izvor rijeke Bune je jedan od najvećih i zasigurno najljepših u Evropi. Ovo je jedan od najfinijih primjera podzemne vode krševitih predjela. Voda izbija ispod litice visoke 200 metara i svojom količinom samostalno formira rijeku Bunu. Blagajska Tekija je izgrađena oko 1520 godine sa elementima otomanske arhitekture za potrebe derviškog reda i danas predstavlja nacionalni spomenik Bosne i Hercegovine.

POČITELJ

Počitelj je uvršten u dio kulturne baštine UNESCO-a.
Iako se grad prvi put spominje u pisanim dokumentima 1444. godine, pretpostavlja se da ga je dao izgraditi bosanski kralj Tvrtko 1383. godine. Ovaj srednjovjekovni gradić imao je mediteranski izgled, ali je nakon turskog osvajanja orijentalno preoblikovan. Mješavina ova dva graditeljska stila daje Počitelju posebnu dimenziju.

VODOPAD KRAVICE

Prekrasni vodopad Kravice na rijeci Trebižat je jako popularno izletište za turiste iz Mostara, Međugorja i Dubrovnika. Visina vodopada iznosi oko 25 metara a radius jezera oko 120 metara.

MEĐUGORJE

Priča o Međugorju je dobro poznata većini katolika. Procjenjuje se da je do danas preko 15 miliona ljudi posjetio ovo malo mjesto. Međugorje je postalo jedno od najvažnijih marijanskih svetišta u svijetu.

RAFTING

Planinska rijeka Neretva, koja u jednom svom djelu, u kanjonu uzvodno od Konjica, adrenalinom napunjenim rafterima pruža neponovljiv doživljaj.